SEGRE

CONCURSOS TECNOLOGIA

Literatura 2.0 al Pirineu

Uns 900 alumnes de Ponent i Andorra participen dimarts en el quart concurs de narrativa ‘Whatsapp relats’|| El veredicte, el 12 de març a la Seu d’Urgell

Els alumnes guanyadors de l’edició anterior del concurs.

Els alumnes guanyadors de l’edició anterior del concurs.WHATSAPP RELATS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 900 alumnes de quinze centres escolars del Pirineu lleidatà i Andorra participaran aquest dimarts en la quarta edició del concurs de narrativa breus WhatsApp relats, dirigit a estudiants de quart de l’ESO i nivells equivalents. Es tracta d’una proposta que fomenta les bones pràctiques amb el mòbil, la creativitat i la relació entre els diferents territoris del Pirineu.

El dia de la competició els professors rebran un missatge amb un tema sobre el qual els estudiants tindran, des d’aquell moment, una hora per escriure un microrelat d’un màxim de 100 paraules que hauran d’enviar com a missatge de WhatsApp.

Al finalitzar la prova, el jurat seleccionarà els deu relats finalistes, els autors dels quals rebran com a premi uns auriculars sense fil. D’entre els deu, així mateix, es triarà els tres campions.

El guanyador s’emportarà una tauleta tàctil; el segon, un rellotge intel·ligent (smartwach); i el tercer, una motxilla amb carregador solar. Així mateix, es farà entrega d’un lot de llibres per als centres dels alumnes guanyadors.

El jurat del concurs està format des de la primera edició per persones de l’àmbit de la cultura dels dos territoris pirinencs i l’acte d’entrega de premis té lloc alternativament entre Andorra i la Seu d’Urgell, sent el torn aquest any de la capital de l’Alt Urgell, a la sala Immaculada del Centre Cultural Les Monges, el 12 de març després de la deliberació del jurat del concurs.

tracking