SEGRE

MÚSICA GRUPS

El “folk viatger” d'El Pony Pisador, dissabte a l'Antares de Lleida

El quintet estrena el segon disc, ‘Matricular una galera’

Imatge promocional del quintet barceloní de “folk mariner” El Pony Pisador.

Imatge promocional del quintet barceloní de “folk mariner” El Pony Pisador.SENYALS DE FUM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quintet barceloní El Pony Pisador presentarà dissabte que ve en directe al pub Antares de Lleida els temes del seu segon treball discogràfic, Matricular una galera, un àlbum publicat el mes passat en què proposen un viatge pel món a través de la música marinera i les melodies folk. El de Lleida serà un dels primers concerts de la nova gira d’aquesta singular formació que s’autodefineix com de “folk viatger, en el més ampli sentit de la paraula o poc ortodox”, com van explicar ahir a SEGRE.

Adrià Vila a la mandolina i percussions; Guillem Codern al banjo i l’harmònica; Miquel Pérez al fiddle i percussions; Martí Selga a la flauta i el whistle; i Ramon Anglada a la guitarra i veu integren una banda de nom inspirat en la saga d’El senyor dels Anells i el títol del nou disc del qual fa referència a un divertit episodi de les aventures d’Astèrix i Obèlix. De fet, les paraules humor i diversió són elements clau d’El Pony Pisador, en una fusió de la inicial música folk irlandesa que ha anat evolucionant cap a ritmes tradicionals de tot el món (fins i tot amb havaneres o danses búlgares).

Han passejat l’original proposta fins al Regne Unit, Alemanya o els Estats Units i aquest mes d’abril viatjaran a Austràlia. Abans, el 22 de febrer, també actuaran al Carnaval de Solsona.

tracking