SEGRE

ART INICIATIVES

Pinta un mural dedicat al Barça a Sant Antolí per promocionar la Segarra

L’artista David Tarragó, autor del mural blaugrana a Sant Antolí.

L’artista David Tarragó, autor del mural blaugrana a Sant Antolí.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Vall, un artista amb discapacitat, natural de Sant Guim Vell, establert a Cervera i que firma les obres amb el nom artístic de David Tarragó, ha estrenat al bar L’Amistat de Sant Antolí un mural dedicat als 120 anys de la fundació del Futbol Club Barcelona.

L’objectiu és donar a conèixer i promocionar la Segarra i per fer-ho es val de diversos projectes en els quals busca la implicació dels diversos col·lectius. Tarragó va explicar que en el cas d’aquest mural, “al tractar-se d’un restaurant de pas i d’una temàtica que agrada a la gent, tindrà una repercussió positiva entre els visitants”.

No és l’únic projecte que porta a terme aquest artista de quaranta anys. També ha instal·lat al pub La Bombolla de Cervera, un dels locals freqüentats pels germans Márquez, un centenar de petits quadres, la majoria sobre el món del motociclisme. En aquest cas, Tarragó va fer participar en el projecte una desena d’usuaris de l’associació de salut mental Ondara Sió.

Així mateix, aquest artista ha protagonitzat recentment una exposició similar al Pub Xafrà de la capital de la Segarra, i la seua següent proposta es projectarà a les parets del bar del Casal de Cervera amb aportacions d’estudiants de Primària de les escoles locals.

tracking