SEGRE

MÚSICA ACTUACIONS

Sandra Bautista estrena dissabte el nou cicle acústic de l'Orfeó

Presentarà el seu últim àlbum, ‘Trapezista’, en un concert íntim

Sandra Bautista és la guanyadora de l’edició 2018 del concurs de música en català Sona9.

Sandra Bautista és la guanyadora de l’edició 2018 del concurs de música en català Sona9.AM COMUNICACIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant catalana Sandra Bautista, guanyadora de l’edició 2018 del concurs Sona9, estrenarà aquest dissabte a les 20.30 hores (15/12 euros) la nova edició de l’Espai Acústics, el cicle musical de petit format que organitza l’Espai Orfeó de Lleida.

Bautista presentarà a la seu de la fundació lleidatana el seu nou treball, Trapezista (Satélite K), un àlbum a cavall del pop-rock i el funk en el qual la cantautora traspassa les fronteres estilístiques explorades fins al moment sense renunciar al seu segell personal de música d’autor.

Sandra Bautista

El disc conté deu cançons –set en català i tres en castellà– en les quals col·laboren músics com El Kanka, Guillem Roma, Miki Santamaria (Doctor Prats, Californicators, Operación Triunfo), Dani Katena (Elefants), Víctor Martínez (D’Callaos, 12cuerdas), Luis Robisco, Guillemao (Suu, Arnau Griso...) i Raquel Lúa, entre d’altres.

Totes les lletres d’aquest nou treball estan escrites per Bautista excepte Darrere el foc, cançó en la qual musicalitza els versos del poema La caverna, d’Estel Solé.

Sandra Bautista es va donar a conèixer el 2017 amb la publicació del seu primer àlbum, La casa de les mil olors. Ara, a Trapezista, la cantautora catalana versiona a ritme de rock el hit del seu primer disc, titulat també La casa de les mil olors.

tracking