SEGRE

CULTURA

La Panera aplega una jornada de debat sobre la funció social dels centres d’art

Hi han assistit els directors de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya

La Panera aplega una jornada de debat sobre la funció social dels centres d'art

La Panera aplega una jornada de debat sobre la funció social dels centres d'artPAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

CENTRE D'ART LA PANERA

El centre d'art la Panera de Lleida acull aquest dissabte una trobada que aplega alguns dels principals professionals de la relació entre art i públics del país. També hi han assietixen els directors de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya.

El centre d’art La Panera acull durant tot el dia d’avui aquesta jornada de debat per tal de revisar la funció social que han de desenvolupar aquesta mena d’equipaments i quina relació han d’establir amb el seu entorn immediat.

El tinent d’alcalde i regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Àngels Ponsa, i la directora del Centre d’Art la Panera, Cèlia del Diego, han donat la benvinguda a la seixantena de participants en la trobada, que aplega els principals professionals de la relació entre art i públics del país, així com els responsables dels centres que formen part de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya.

Aida Sánchez de Serdio, professora del Grau d’Arts de la UOC, ha estat la coordinadora dels ‘Laboratoris Extitucionals. El paper dels projectes col·laboratius en la transformació dels Centres d’Art’, nom que s’ha donat a la jornada, la qual s’ha dividit en dos blocs. Al matí s'han fet les conferències, mentre que la tarda es dedica a la discussió i debat dels projectes.

tracking