SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

El Freedom durarà dos dies i tindrà zona d'acampada

Smoking Souls i Lágrimas de Sangre se sumen als ja confirmats de dissabte || El divendres 3 d’abril a Torrelameu

La banda Buhos, durant l’actuació a la primera edició.

La banda Buhos, durant l’actuació a la primera edició.FREEDOM FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El certamen musical benèfic a favor de l’alliberament dels presos independentistes, el Freedom Festival, amplia la tercera edició a dos dies i suma als artistes ja confirmats del 4 d’abril la banda valenciana de pop-rock Smoking Souls, el rap combatiu de Lágrimas de Sangre, el grup lleidatà de versions Pernil Salat i els punxadiscos Tropical Riots. Tots ells estan programats per a un dia abans, el divendres 3 d’abril. Així mateix, l’organització incorporarà una zona d’acampada perquè els assistents “es quedin els dos dies” al camp de futbol de Torrelameu. Per aquest motiu, el festival “oferirà durant tot el dissabte activitats exclusives i diverses sorpreses”, va anunciar a SEGRE l’organització, que no va voler revelar més detalls de l’esdeveniment.

Aquests quatre grups se sumen als artistes de dissabte ja confirmats: la banda de reggae-pop Oques Grasses, l’estrella del trap en català Lildami, el cantautor Miquel Roig, el DJ especialitzat en remixos de cançons catalanes Lo Puto Cat, la banda guanyadora del concurs de nous talents organitzat per la mateixa organització, Hao Band, i el raper balear Valtonyc en videoconferència des de Brussel·les.

Les entrades per a qualsevol dels dos dies tenen un preu de 14 euros, encara que hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament de cap de setmana per 25 euros (29 amb accés a la zona d’acampada). La recaptació total es destinarà a una caixa de solidaritat per donar suport a la causa dels polítics presos i exiliats catalans.

Les entrades es poden adquirir a través de freedomfestival.com. Aquells que ja n’hagin comprat una abans d’anunciar-se el segon dia rebran un correu amb les instruccions per intercanviar-la, si ho desitgen, per un abonament.

tracking