SEGRE

Convoquen una protesta aquest dijous en defensa del projecte del nou Museu Morera

La plataforma d’entitats culturals i socials critica la manca de respostes per part de l'ajuntament

Inici de les obres del nou Museu Morera de Lleida, a l'antiga Audiència de Lleida

Obres al nou Museu MoreraItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma pel Compromís pel Museu d'Art Jaume Morera de Lleida ha convocat per aquest dijous, a les 12.00 hores, una protesta en defensa de l'actual projecte per a la nova seu del museu. L'acte tindrà lloc davant de l'antiga Audiència, l'edifici on contempla la nova seu el projecte d'obres que ha estat paralitzat (veure desglossament).

En un comunicat, la Plataforma pel Compromís pel Museu d'Art Jaume Morera critica "la manca de respostes que per part de l'equip de govern municipal" pel que fa als resultats de les reunions amb la UTE responsable de les obres i retreu que l'ajuntament "busca la dilació en la resolució de la situació insostenible en la que es troba el projecte".

Segueix la ‘paràlisi’ del projecte Les obres de reforma de l’antiga Audiència per acollir el futur museu estan paralitzades des de l’estiu passat després que les empreses adjudicatàries dels treballs notifiquessin a la Paeria que no podien complir el projecte i el cost pressupostat inicialment (4,47 milions d’euros), com va revelar SEGRE el mes de novembre passat. La Paeria estudia la manera de reprendre el projecte, mentre que la plataforma d’entitats culturals i socials Compromís pel Morera va publicar el mes passat un comunicat reclamant una aposta clara dels polítics per reiniciar les obres i no perdre subvencions atorgades.

tracking