SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES FESTIVALS

La Mostra d'Igualada, amb cinc espectacles familiars lleidatans

Quatre són adaptacions de clàssics de la literatura i del cine

Campi Qui Pugui va preestrenar amb èxit aquest cap de setmana a Barcelona ‘Camí de l’escola’.

Campi Qui Pugui va preestrenar amb èxit aquest cap de setmana a Barcelona ‘Camí de l’escola’.BLANCA MARTÍNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mostra d’Igualada, que celebrarà del 26 al 29 de març la 31a edició, comptarà entre els més de 40 espectacles familiars programats amb les produccions lleidatanes de Campi Qui Pugui, Xip Xap, Zum-Zum Teatre, Centre de Titelles i Sound de Secà.

La companyia Campi Qui Pugui presentarà el divendres 27 a l’espai Mare del Diví Pastor (19.00 h) Camí de l’escola (+5 anys, 8/5 €),una adaptació del documental francès homònim sobre els obstacles que han de superar diàriament alguns nens per arribar a l’escola.

Xip Xap farà el mateix amb la seua fusió de teatre i titelles Hamelí (+5 anys, 8/5 €), revisió de la llegenda alemanya sobre el conegut flautista, amb una doble funció el dissabte 28 a l’espai Aurora (10.00 i 11.30 h).

Per la seua part, la companyia Zum-Zum posarà en escena el diumenge 29 a les 13.00 h a l’Ateneu d’Igualada Polzet (+6 anys, 8/5 €), una revisió del popular conte de Charles Perrault que s’endinsa en les relacions paternofilials.

El Centre de Titelles portarà així mateix a la capital de l’Anoia una adaptació literària. En el seu cas, de l’obra mestra de Herman Melville. La companyia lleidatana escenificarà On vas, Moby Dick? (+5 anys, 8/5 €) el diumenge 29 a les 16.00 i 17.30 h al Cívic Centre.

Sound de Secà s’encarregarà d’acomiadar tant el festival com la representació lleidatana amb el seu espectacle musical de carrer Possê (T.P., gratuït) diumenge a les 19.00 h al Recorregut 4 després d’una funció al migdia al mateix espai.

tracking