SEGRE

INICIATIVA JOVENTUT

L'Urgell exhibeix els seus futurs músics

L’església de Rocafort de Vallbona va acollir ahir un concert amb alumnes de les escoles d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega || La tercera edició del cicle es tancarà el dia 15 de març a Puigverd

El públic va omplir de gom a gom l’església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona.

El públic va omplir de gom a gom l’església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona (Sant Martí de Riucorb) va acollir ahir al migdia un concert a càrrec dels alumnes de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega. Ho van fer en el marc de la tercera edició de cicle Musicant l’Urgell, organitzat pel consell comarcal. Va ser el segon concert programat aquest any, amb el qual el cicle va arribar al seu equador. El temple es va omplir de gom a gom i fins i tot hi va haver assistents que ni tan sols van poder entrar.

En aquesta ocasió, els concerts van estar precedits per visites guiades per poder conèixer el patrimoni del poble amfitrió. La visita d’ahir va ser a càrrec de Josep Carnicer, un veí de la localitat, que també va rebre un obsequi abans de l’inici del concert.

Una de les novetats de la tercera edició és que abans dels concerts s’ofereixen visites guiades

El president del consell de l’Urgell i alcalde de Sant Martí, Gerard Balcells, es va mostrar satisfet amb la bona resposta del públic i va posar en relleu la tasca de les escoles de música de la comarca, que “complementen la formació reglada”. També va advertir els joves músics que tindrien un públic molt crític, atès que “en saben molt de música”. “Uns canten a la coral mentre que d’altres toquen instruments com la gralla o el flabiol”, els va explicar. Per la seua part, els veïns de Rocafort van agrair poder acollir aquesta activitat.

El concert va ser a càrrec de l’Orquestra Moderato (instruments de corda) de l’escola de música d’Agramunt; el conjunt de vent nivell elemental i l’orquestra de l’escola de música de Bellpuig, i el grup de percussió de l’escola de Tàrrega.

La tercera i última sessió del cicle Musicant l’Urgell d’aquest any tindrà lloc el proper 15 de març a l’església de Sant Pere de Puigverd d’Agramunt. Prèviament al concert, tindrà lloc una visita guiada pel poble.

El públic va omplir de gom a gom l’església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona.

El públic va omplir de gom a gom l’església de la Transfiguració de Rocafort de Vallbona.SEGRE TÀRREGA

tracking