SEGRE

Sabina, operat d'un vessament al cap després de caure en ple concert a Madrid

VÍDEO | Sabina cau de l'escenari en un concert amb Serratat

VÍDEO | Sabina cau de l'escenari en un concert amb Serrat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joaquín Sabina ha estat operat amb èxit d’"un petit vessament" al cap després de la caiguda d’ahir a la nit en el seu concert de Madrid, segons han confirmat a Europa Press des de l’oficina del cantant. En declaracions a Europa Press, afirmen que "després de la caiguda tinguda en la nit d’aquest dimecres en el WiZink Center de Madrid, Joaquín Sabina està sent operat d’un petit vessament al cap" i afegeixen que Sabina "està bé". "Ha acabat ja l’operació i en una estona traurà un comunicat mèdic la clínica per a tots els mitjans" mentre han volgut "tranquil·litzar tothom perquè està bé". "Un parell de dies en observació perquè és perfecte", han precisat, per afegir que estarà "48 hores en observació".

El cantant, que es troba hospitalitzat a la clínica Ruber Internacional de Madrid, va ingressar ahir a la nit al centre hospitalari mentre feia un concert en el WiZink Center i tenir una caiguda "fortuïta" quan es trobava sobre l’escenari, segons l’organització.

El contratemps va tenir lloc al voltant de les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el concert, quan Sabina estava sobre l’escenari pronunciant unes paraules per presentar la mítica cançó de 'Mediterráneo'.

En aquell moment, va entrepussar i va caure a la fossa pel que es va donar un fort cop en precipitar-se a la zona que separa l’escenari del públic. Immediatament va ser atès pel personal mèdic del recinte. Sabina es queixava d’un fort dolor a l’espatlla pel que va ser traslladat fins un centre hospitalari de Madrid.

tracking