SEGRE

MÚSICA ESTRENA

Debut discogràfic del guitarrista de Tàrrega Edu Escaño

Concert de presentació del disc ahir al Talladell.

Concert de presentació del disc ahir al Talladell.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El guitarrista de Tàrrega establert al Talladell Edu Escaño va presentar ahir en aquesta localitat de l’Urgell el primer disc en solitari, Catàleg d’homínids dispersos, amb el qual s’estrena com a solista i que combina blues, funky i rock.

L’Espai Molí es va omplir de públic, en un concert que va incloure un vermut popular. Escaño va donar a conèixer les onze cançons de l’àlbum, en les quals afirma que “pretenc fer crítica social, política i de la dispersió a què estem sotmesos, amb molta televisió i moltes xarxes socials i, en canvi, poca humanitat”, va explicar. Catàleg d’homínids dispersos és un disc autoeditat que pot adquirir-se al Fem Cadena i la Cafeteria Ateneu de Tàrrega, així com a través de les xarxes socials.

Per a aquest projecte musical, Edu Escaño (veu i guitarra) va comptar amb Josep Maria Virgili (baix i contrabaix), Sisco Ayala (bateria), Josep Berenguel (harmònica), Ramon Macià (teclats), Irene Chaubell (veus i xiulets) i Feliu Cots (tècnic de so).

La idea va nàixer fa només uns mesos, quan després de més de vint-i-cinc anys de trajectòria musical formant part de diferents grups de versions (Dolton, Perifèrics, Contraband, Blues by Chance o Forty Miles) i component temes, Escaño va tenir la “inquietud personal” d’impulsar un “projecte propi i creatiu”.

tracking