SEGRE

ART

L’artista Tvboy retrata a Barcelona la Gioconda amb màscara i mòbil

En la seua particular al·lusió a la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona pel temor del coronavirus

L'artista Tvboy retrata a Barcelona la Gioconda amb màscara i mòbil

L'artista Tvboy retrata a Barcelona la Gioconda amb màscara i mòbilEFE/Andreu Dalmau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista urbà Tvboy ha retratat en un cèntric carrer de Barcelona a la Gioconda, la icònica obra de Leonardo Da Vinci, amb màscara i un mòbil a la mà, en el seu particular al·lusió a la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona pel temor del coronavirus.

L’artista vol reflexionar amb aquesta obra sobre "com la tecnologia és una vacuna o un virus que ens converteix en esclaus", segons explica a Facebook.

A la instal·lació, situada al costat de la plaça de Sant Jaume, es pot veure la Mona Llisa mirant endavant, amb una màscara que impedeix de veure el seu somriure i sostenint amb la seua mà dreta un mòbil intel·ligent en el qual pot llegir-se el títol de l’obra: "Mobile World Virus".

Tvboy és un artista italià que resideix a Barcelona i que va saltar a la fama gràcies a les seues vinyetes satíriques de l’actualitat política i social a Itàlia i Espanya.

En algunes de les seues efímeres obres a Barcelona, l’artista ha pintat besant-se Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, ha convertit en sant al director i fundador de l’ONG Proactiva Open Arms, Óscar Camps, i ha caracteritzat Franco com Frankenstein.

L'artista Tvboy retrata a Barcelona la Gioconda amb màscara i mòbil

L'artista Tvboy retrata a Barcelona la Gioconda amb màscara i mòbilEFE/Andreu Dalmau

tracking