SEGRE

FOTOGRAFIA CONCURS

Un festival a Lisboa 'tria' una fotògrafa de Lleida

Finalista per una foto de Patti Smith

La foto de Patti Smith, finalista al premi al festival portuguès.

La foto de Patti Smith, finalista al premi al festival portuguès.MIDAMIDETA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fotògrafa lleidatana Carina Santiago, de nom artístic midamideta, optarà el proper 14 de març a emportar-se el premi de millor fotografia de festivals de música d’Espanya i Portugal en la cinquena edició dels Iberian Festivals Awards, que se celebrarà a Lisboa. Una de les seues fotografies d’un concert que l’estiu passat va oferir la cantant nord-americana Patti Smith al festival de Paredes de Coura, al nord de Portugal, ha estat seleccionada per l’organització d’aquest concurs internacional i ja és finalista per optar al guardó.

Midamideta va expressar ahir a SEGRE la seua alegria per aquesta selecció “inesperada” i va assegurar que acudirà el 14 de març “a trepitjar la catifa roja del festival”.

Aficionada des de fa anys a la fotografia, sobretot d’estrelles de la música en concert, aprofita fins i tot les vacances d’estiu per seguir els seus cantants i grups favorits. De fet, compta amb imatges de concerts d’artistes com Rosalía, Suede o Gorillaz i de festivals com el Primavera Sound o el FIB de Benicàssim. Una exposició de les seues fotografies pot veure’s fins al 4 de març al Beat Cafè & Soul de Lleida, a Cappont.

tracking