SEGRE

FOTOGRAFIA CERTAMEN

Dos fotògrafs catalans opten al World Press Photo 2020

Barcelona exhibirà els treballs guanyadors

Ramon Espinosa va retratar la devastació de l’huracà Dorian.

Ramon Espinosa va retratar la devastació de l’huracà Dorian.RAMON ESPINOSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fotoperiodistes barcelonins Ricard García Vilanova i Ramon Espinosa han estat nominats al World Press Photo 2020 en la categoria de Temes d’Actualitat i Notícies d’Actualitat, respectivament.

Vilanova és candidat amb una fotografia sobre les manifestacions populars a l’Iraq conegudes com Tishreen Revolution i que van començar a finals del 2019. Espinosa, per una fotografia sobre la devastació que va causar l’huracà Dorian el mes de setembre del 2019. Barcelona serà una de les primeres ciutats a acollir l’exposició dels guanyadors d’aquesta edició, que s’anunciaran el 16 d’abril, entre els quals la Millor Fotografia i el Millor Reportatge Gràfic de l’any i les produccions guanyadores del concurs de Narrativa Digital, que posa en relleu els treballs multimèdia.

El sevillà Antonio Pizarro Rodríguez ha estat nominat en la categoria de Naturalesa per una fotografia publicada al Diario de Sevilla sobre el linx ibèric, el felí més amenaçat del planeta, al Parc Nacional de Doñana. En total, es van fer públics els 44 nominats de 28 països que optaran a guanyar aquest certamen, en una edició amb 4.282 fotògrafs i 73.996 imatges de tot el món.

tracking