SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Julio Iglesias, Manel, Lionel Richie i Estopa actuaran a Cap Roig

Aitana, única artista dona del festival, del 10 de juliol al 22 d’agost

Julio Iglesias és l’únic artista de la 20 edició del festival Cap Roig que oferirà dos concerts.

Julio Iglesias és l’únic artista de la 20 edició del festival Cap Roig que oferirà dos concerts.ÁNGEL MEDINA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Iglesias, Lionel Richie, Juan Diego Flórez, Manel, David Bisbal, Estopa, Gilberto Gil i Andrea Bocelli són alguns dels artistes que participaran aquest estiu al Festival de Cap Roig, que arriba a la vintena edició al municipi de Calella de Palafrugell (Girona).

El director artístic de l’esdeveniment, Juli Guiu, va presentar ahir la programació, que s’inaugurarà el 10 de juliol amb la banda nord-americana The Lumineers, i que fins el 22 d’agost, amb doblet final de Julio Iglesias, comptarà també amb Ara Malikian, Sergio Dalma, Supertramp’s Roger Hodgson, Herbie Hanckok, Antonio José, Morat i Aitana. Altres grups i artistes que actuaran als jardins de Cap Roig seran Pablo López, Yann Tiersen, Els Amics de les Arts, Mika, Travis i Blaumut.

En total, aquesta edició del festival inclourà 24 concerts, així com programació infantil, amb les actuacions del Mag Lari i El Pot Petit. Qüestionat sobre la falta de paritat entre homes i dones –només una en tot el cartell–, Guiu va dir que seleccionen els artistes “que estan més forts en el moment” i que no els elegeixen segons el sexe. Tanmateix, va admetre que “quan vam acabar, vam veure que la presència de dones era molt reduïda”, i va subratllar que es tracta d’“una coincidència”.

Quant a la procedència, 11 dels artistes convidats són estatals o catalans i 12 d’internacionals, el mateix nombre que els que s’estrenen aquest any al festival.

tracking