SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES COMPANYIES

Els lleidatans Campi Qui Pugui opten al premi Max

‘Asteroid’, la seua última obra, seleccionada en la categoria d’espectacle de carrer || La gala final, el 29 de juny a Màlaga

Campi Qui Pugui va estrenar ‘Asteroid’ a FiraTàrrega 2018.

Campi Qui Pugui va estrenar ‘Asteroid’ a FiraTàrrega 2018.SEGRE TÀRREGA

Creat:

Actualitzat:

La companyia teatral lleidatana Campi Qui Pugui optarà a guanyar un dels premis Max d’arts escèniques d’aquest any amb el seu últim espectacle, Asteroid, que van presentar a l’edició del 2018 de FiraTàrrega. Aquest muntatge està inclòs entre els vuit seleccionats per l’organització dels premis Max –els guardons més prestigiosos del teatre a Espanya–, en la categoria de millor espectacle de carrer, al costat d’altres companyies reconegudes en el sector com a Markeliñe (amb Chef Nature) o Cia. Mar Gómez (amb Slapstick). Pròximament, un jurat format per un membre de l’organització i personalitats de les arts escèniques decidirà les obres finalistes en aquesta i les 18 categories restants d’aquests guardons, que es decidiran en una gala el 29 de juny a Màlaga.

Campi Qui Pugui, companyia fundada per l’actor Jordi Pedrós, de Castellserà, i l’actriu de Lleida Cristina Garcia, va presentar durant el segon semestre del 2018 aquest nou espectacle, Asteroid, un muntatge per a tots els públics que combina el món dels titelles i les màscares amb actors reals en una història de teatre de l’absurd, humor i comèdia. L’acció d’Asteroid arranca amb l’impacte en una via pública d’un meteorit i la posterior arribada al lloc dels fets d’un equip de policia científica per investigar el fenomen, mentre comencen a succeir coses inesperades.

Emilio Gutiérrez Caba, Lluís Homar, Rosa Boladeras i Clara Segura, entre els millors actors i actrius

L’espectacle de Campi Qui Pugui és un dels 159 seleccionats d’entre gairebé 400 candidatures pels premis Max en 19 categories, que es van fer públics ahir.

En l’apartat d’actors, val a destacar noms com els d’Ernesto Alterio (Shock), Pablo Derqui (Com els Grecs), Emilio Gutiérrez Caba i Carlos Hipólito (tots dos per Copenhaguen) o Lluís Homar (La néta del senyor Linh).

Entre les actrius seleccionades hi ha Rosa Boladeras (La Rambla de les Floristes), Verónica Forqué (Las cosas que sé que son verdad), Ariadna Gil (El dolor), Bárbara Lennie (Hermanas) o Clara Segura (La bona persona de Sezuan).

tracking