SEGRE

La Llibreria Caselles de Lleida estrena un premi al millor llibre de l'any

Se sortejaran regals entre els lectors que votin quatre obres, dos d'elles, com a mínim, lleidatanes

Jordi Caselles, responsable de la Llibreria Caselles.

La Llibreria Caselles de Lleida estrena un premi al millor llibre de l'anyLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llibreria Caselles de Lleida ha anunciat una nova iniciativa amb l'objectiu de potenciar la lectura i l'escriptura i donar més visibilitat a la producció literària lleidatana, segons ha explicat aquest divendres l'establiment centenari. Es tracta del Premi Caselles al Llibre de l'Any 2019. La votació la realitzaran els lectors a través de l'adreça de correu electrònic

premi@caselles.com

(Assumpte I premi Caselles al llibre de l’any) i de la bústia que es estarà situada a la llibreria, al carrer Major, des de l’11 de març a l’1 d’abril.

Els lectors poden proposar quatre llibres, dos dels quals, com a mínim, han de ser d'autos lleidatans. Han d’estar editats entre l’1 de gener de 2019 i l’1 de gener de 2020.

El divendres 8 de maig a les 12.00 hores es faran públics els nom dels guanyadors en el marc de la Festa Literària que es farà a la plaça Sant Francesc. Hi haurà dos premiats: un, l’autor lleidatà més votat i l’altre, l'autor nacional o internacional.

Els dos llibres seleccionats, a banda del reconeixement públic, el dia de la festa de presentació dels guanyadors, ocuparan un lloc destacat i visible a la llibreria.

Els lectors que hi participin entraran en el sorteig de dos lots dels 10 llibres finalistes i altres premis sorpresa.

tracking