SEGRE

MÚSICA FEMINISME

Emília Rovira: "Les dones hem de verbalitzar el nostre dolor"

Emília Rovira llança avui el videoclip de ‘Dona ferida’ amb motiu del 8-M || Segon avenç d’un disc que publicarà a l’abril

Emília Rovira publicarà el seu primer àlbum en solitari a l’abril.

Emília Rovira publicarà el seu primer àlbum en solitari a l’abril.EMÍLIA ROVIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantautora, pianista, compositora i poeta lleidatana Emília Rovira Alegre llança aquest matí el videoclip de Dona ferida (produït per Plavisual), el segon avenç del seu primer disc en solitari, Amor i ràbia, que publicarà a mitjans d’abril. Es tracta d’una rumba dedicada a totes les dones que han patit a la vida i amb què vol donar-los força perquè “trenquin el silenci i verbalitzin tot el que han hagut de suportar”. “Les dones portem tota la història acumulant aquest greuge i sense adonar-nos-en, encara avui, patim d’una autoestima baixa, endèmica, per culpa d’una societat que ens maltracta, moltes vegades de forma literal”, va explicar ahir a SEGRE Rovira, que va afegir que “d’això tracta la cançó, de verbalitzar els nostres problemes des de qualsevol format artístic i d’una manera alegre i curativa”.

Fa just un any, també en el marc del Dia Internacional de la Dona, Rovira va publicar el primer avenç del disc, Rei de l’Inframón, una cançó en format videoclip contra la violència sexual. I és que tal com defineix la cantautora d’Alpicat a Amor i ràbia, estaríem davant d’un àlbum feminista, en el qual la meitat de les cançons parlen “sobre l’amor” i l’altra meitat sobre “lluita feminista”, a banda de denunciar situacions com la que viuen els refugiats o la dels independentistes presos, va avançar Emília Rovira.

tracking