SEGRE

TELEVISIÓ NOVETATS

Disney Plus travessa l'oceà

La plataforma estrena servei ‘streaming’ a Espanya amb més de 500 títols i 300 sèries al seu catàleg || Marvel, Pixar, National Geographic, ‘Star Wars’ i ‘Los Simpsons’, principals atractius

Productes de Baby Yoda, personatge de ‘The Mandalorian’ que ha captivat els fidels de la saga.

Productes de Baby Yoda, personatge de ‘The Mandalorian’ que ha captivat els fidels de la saga.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb tothom tancat a casa per la quarantena i més temps lliure de l’habitual. Així és com va desembarcar ahir a Espanya –al costat de diversos països europeus– la plataforma de televisió en streaming Disney Plus, amb un catàleg de més de 500 pel·lícules, 300 sèries i 25 estrenes de producció original, des dels esperats episodis de Star Wars: The Mandalorian fins als 600 capítols de Los Simpsons, passant per tots els títols de l’Univers Marvel i Pixar i els documentals de National Geographic.

El nou servei, que competirà en un sector governat per Netflix, té un cost de 6,99 euros mensuals o 69,99 d’anuals (la qual cosa equival a un 15% de descompte al final de l’any). A més, la plataforma ofereix un període de prova gratuït de 7 dies per als indecisos.

Els continguts de Disney Plus poden reproduir-se a la majoria de dispositius del mercat –inclosos el Fire TV Estic d’Amazon i el Google Chromecast– i fer-ho simultàniament en quatre.

Entre els principals títols que ofereix la plataforma, es troben totes les pel·lícules de l’Univers Marvel. Així, amb l’estrena de La viuda negra en l’aire, els fans de Marvel tenen l’oportunitat de posar-se al dia o revisar tot el catàleg de superherois d’aquest segell.

El servei inclou, així mateix, els clàssics de Disney i Pixar per entretenir tota la família, especialment els més petits, amb un desplegament de grans èxits com Frozen, La sirenita, El rey León, El libro de la selva, Cenicienta, Toy story, Up, Buscando a Nemo, Coco o Del revés, entre altres títols.

Un altre dels plats forts és la saga Star Wars, que arriba amb les pel·lícules al complet –excepte la més recent– i inclou l’esperada sèrie The Mandalorian, la gran aposta de la plataforma, l’acció de la qual transcorre cinc anys després d’El retorno del Jedi i que protagonitza el xilè Pedro Pascal.

També estaran disponibles la saga de Piratas del Caribe, les trenta temporades de Los Simpsons i els documentals de National Geographic.

tracking