SEGRE

L'actor Dani Rovira anuncia que pateix càncer

Una imatge d'arxiu de Dani Rovira.

L'actor Dani Rovira anuncia que pateix càncerRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Rovira, actor protagonista de 'Ocho apellidos vascos’ o 'Superlópez', ha anunciat que pateix càncer. L’intèrpret ha fet pública la seua malaltia a través de les xarxes socials, on ha confirmat que pateix la limfoma d’Hodgkin, un tipus de càncer que afecta al sistema immunitari.

"Fa una setmana que me l’han diagnosticat, encara que portava ja mesos arrossegant cert cansament i malestar", comença el missatge de Rovira a Instagram que acompanya una foto de la que ha estat la seua primera sessió de quimioteràpia.

L’actor, de 39 anys, explica que ha decidit donar a conèixer la seua malaltia perquè "per al bo i per al dolent" és "un personatge públic". "I abans que comenci el circ d’especulacions i sensacionalisme en certa premsa i en xarxes socials, prefereixo ser jo la font principal d’informació", assenyala Rovira que després relata que el seu càncer "ja té nom i cognoms: LIMFOMA D’HODGKIN".

"Avui és el meu primer dia de químio i per davant una llarga lluita contra la "bestiola". No tinc por. Estic tranquil", assegura el còmic malagueny que també ha revelat que "té bon pronòstic i els doctors em transmeten molt bones sensacions". "No em falten forces ni ganes per sortir airós d’aquesta", assegura.

tracking