SEGRE

MÚSICA NOVETATS

Una lleidatana envia “força” amb un primer single, 'Empezar'

Estrenat dimecres per Carla Font en xarxes

Font vol enviar “força” davant l’estat d’alarma actual.

Font vol enviar “força” davant l’estat d’alarma actual.C.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jove lleidatana Carla Font (Torrefarrera, 2000) va fer dimecres el salt al món de la música amb l’estrena a les xarxes socials del primer single, Empezar. Es tracta d’una cançó d’estil pop que Font volia publicar al maig amb un videoclip però que, davant la impossibilitat de rodar l’audiovisual a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus, va voler publicar-la ara aprofitant el missatge per donar ànims.

I és que curiosament és “la força” el concepte sobre el qual reflexiona la lleidatana a la cançó. “És un tema que intenta tornar a començar” i per fer-ho “es necessita molta força”, va explicar la cantant a SEGRE, que va afegir que es va inspirar a l’escriure-la en el seu procés d’adaptació a una nova ciutat, Girona, on es va instal·lar fa dos anys per estudiar art dramàtic, formació que ja va començar de petita a l’Aula del Teatre de Lleida i va compaginar amb els estudis musicals a l’Orfeó.

Malgrat la inestabilitat de la situació actual, Font té previst estrenar al juny el videoclip d’Empezar i continuar publicant nous temes al llarg d’aquest 2020 als seus perfils socials (@carlafont1800).

tracking