SEGRE
Bases de participació Relats del Confinament

Bases de participació Relats del Confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

OBJECTIU I TEMÀTICA

SEGRE convoca un concurs de relats per a la seva publicació al suplement dominical LECTURA a partir del 12 d’abril de 2020

Tenint en compte la situació actual, la temàtica serà lliure però preferentment haurà de partir de situacions, experiència, anècdotes... que ens hagin passat durant aquestes setmanes de confinament. El jurat valorarà sempre la qualitat de qualsevol text i decidirà la seva inclusió entre els seleccionats. Per a la publicació en l’edició de paper es triaran aquells relats que continguin una qualitat formal i de fons que sigui valorada pel tribunal. Els textos poden estar escrits, indistintament, en castellà o en català i el departament d’edició de llengües de SEGRE s’encarregarà de la seva traducció a l’altre idioma.

Participants

  • Dirigit a qualsevol persona major de 18 anys.
  • Cada participant podrà presentar només un relat.

BASES I DOCUMENTACIÓ

Els participants ens hauran d’enviar el seu relat en format word, rtl o similar que permeti la correcció del text. No s’acceptaran formats tancats en els quals no sigui possible la separació del text per a la seva edició.

Els textos, un cop validats i seleccionats pel jurat, s’aniran publicant a les pàgines del Lectura a partir del diumenge, 12 d’abril de 2020. Tots els textos enviats seran publicats a la web de Segre www.segre.com/relatsconfinament tret d’aquells que, per la seva manca de qualitat o per contenir expressions inadequades o impublicables (en opinió del jurat o de la direcció de Segre) siguin rebutjats.

Els escrits hauran de tenir una extensió de 1.800 a 3.000 caràcters (espais inclosos). També hauran d’anar degudament identificats amb el títol de l’obra i les dades de l’escriptor: nom, cognoms, adreça, població, telèfon i DNI.

TERMINIS DE PARTICIPACIÓ I RESOLUCIÓ

Els relats s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça relats@segre.com 

  • Recepció d’originals: Del 6 d’abril al 12 de juny
  • Resolució relats seleccionats: els relats seleccionats pel jurat s’aniran publicant a les pàgines del suplement Lectura
  • Resolució premi del jurat: el nom del relat guanyador es publicarà el dilluns, 31 d'agost a la pàgina web i al Facebook i Twitter de Segre.
  • Resolució premi del públic: els lectors podran votar a la pàgina web del concurs www.segre.com/relatsconfinament fins al dia 31 d'agost a les 23.59h. El nom del relat guanyador es coneixerà el dimarts, 1 de setembre.

Premis

Hi haurà diferents categories de premis:

  • Premi del jurat: Curs d’escriptura al Centre d’Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà) que inclou la matrícula i l’allotjament amb pensió completa al Taller d’Escriptura i Natura impartit per Raquel Picolo el primer cap de setmana de setembre sobre tècniques narratives.
  • Accèssits: S’atorgaran tres accèssits que rebran una subscripció trimestral digital a Segre.com
  • Premi del públic: Curs d’escriptura al Centre d’Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà) que inclou la matrícula i l’allotjament amb pensió completa al Taller d’Escriptura i Natura impartit per Raquel Picolo el primer cap de setmana de setembre

Jurat

La selecció de les obres per a la seva publicació anirà a càrrec d’un jurat format per professionals del món de la literatura i del periodisme amb plena llibertat tant per seleccionar com per excloure les que consideri no aptes i per recomanar la publicació de totes aquelles que compleixin totes les normes d’aquestes bases. La direcció de SEGRE es reserva el dret (com li obliga la llei) de vetar la publicació de qualsevol original que contingui expressions ofensives per a persones o institucions i que pugui produir danys a tercers.

Serà aquest mateix tribunal el que decidirà quina obra s’emporta el premi del jurat.

El premi del públic serà per al relat que obtingui més vots en la votació pública que es durà a terme a través de la pàgina web.

DRETS I ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs implica la cessió a SEGRE del dret de reproducció de l’obra a la web www.segre.com i, cas de ser seleccionat, al diari SEGRE en les seves dues edicions, castellà i català. La propietat de l’obra i el dret moral sobre la mateixa són de l’autor o de l’autora.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i en general de les normes d’edició de SEGRE pel que fa al respecte a les persones i en especial pel que fa a la comissió de possibles conductes delictives. Els participants accepten també que el text sigui traduït al castellà o al català pel departament d’edició de SEGRE, sense haver de rebre cap vistiplau per part de l’autor ni del jurat, que no tindran possibilitat d’intervenir en aquest procés de traducció per raons òbvies de necessitats d’edició.

Protecció de Dades Personals

Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes es seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs. El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973248000. Email: redaccio@segre.com . Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals e imatge amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir. L’informem que les seves dades seran incorporades en un tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U

tracking