SEGRE

MÚSICA ESTRENES

Koers torna als seus orígens amb la publicació del disc 'That Day'

Dotze temes plens de “vitalitat” i “compostos amb el cor”

Kelly Isaiah, cantant de Koers.

Kelly Isaiah, cantant de Koers.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda lleidatana Koers va publicar ahir el segon àlbum, That Day (Halley Records), compost per dotze noves cançons amb què el grup consolida el seu particular estil a base de sons moderns i africans, dancehall i reggae. El disc arriba tan sols un any després de presentar l’EP Des de les cendres i “com el nom indica –That Day significa aquell dia– era una cosa molt esperada i somiada per tota la banda”, va explicar a SEGRE Kelly Isaiah, cantant de la formació.

Amb aquest nou treball, Koers es distancia de l’acabat de publicar EP, d’un estil “cent per cent reggae”, per tornar als seus orígens i oferir un so semblant al del primer àlbum, Unbroken (2017). Això sí, sense renunciar al que s’ha convertit en la seua principal senya d’identitat: la “vitalitat” i l’“energia” de les seues cançons, va remarcar Isaiah. Com ja és costum en els Koers, les lletres de That Day parlen de les experiències vitals dels components alhora que denuncien injustícies socials, des d’un punt de vista “sincer i proper”. “El nostre objectiu és fer el que nosaltres volem i ens agrada, el que el cor ens demana a cada moment”, va assenyalar el cantant.

Malgrat que la banda va publicar l’àlbum ahir, haurà de passar encara un temps perquè el presentin en directe.

“Teníem l’agenda gairebé tancada i ens hem vist obligats a canviar de data molts concerts sense saber quan es normalitzarà tot”, va explicar Isaiah sobre l’estat d’alarma actual, encara que va confiar a poder presentar-lo oficialment el mes de setembre.

tracking