SEGRE

Una cantant lleidatana publica 'Aguantarem', la versió catalana de 'Resistiré'

Ariadna Gabarrell ha versionat la cançó que s’ha convertit en un himne davant de l’epidèmia del coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant i violinista lleidatana Ariadna Gabarrell ha gravat 'Aguantarem' la versió catalana del popular tema 'Resistiré' del Duo Dinámico, que s’ha convertit en un himne davant de l’epidèmia del coronavirus.

Per preparar el vídeo del seu tema 'Aguantarem', amb la incorporació instrumental de piano i violí, ha utilitzat el mòbil i l’ordinador, sense micròfons ni equips d’enregistrament professional, afirma l’artista en un comunicat.

"Presento aquesta cançó amb il·lusió i ganes, ja que es concep com un himne a l’esperança, un crit a mantenir-nos units i dempeus en comunitat per superar junts la pandèmia del Covid-19", afirma Ariadna Gabarrell.

Per la seua part, l’actriu lleidatana i directora de la companyia La Melancòmica, Mireia Casado, ha publicat el videoclip 'Himne del Confinament - Un dia més' versionant al català la cançó 'One Day More' de Claude Michel Schönberg, per a adaptació del musical Los Miserables basat en la novel·la de Víctor Hugo.

En la seua versió, mostra el seu dia a dia durant el confinament, apareixen els seus gats, ironitza sobre les excuses per sortir al carrer i posa de relleu els aplaudiments als sanitaris de cada dia a les 20.00 hores.

alt

Aguantarem. Cover de la cançó "Resistiré" del Duo Dinámico

tracking