SEGRE

El festival Som Cinema convoca un concurs de curtmetratges realitzats durant el confinament

@som_cinema

El festival Som Cinema convoca un concurs de curtmetratges realitzats durant el confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de l'Audiovisual Català Som Cinema convoca Som Confinats, un nou concurs de curtmetratges realitzats durant el període de confinament per la covid-19. La mostra lleidatana, que té previst celebrar l'onzena edició a finals d'octubre, anima tothom a crear treballs audiovisuals des de casa, ja sigui amb històries de ficció o documentals. L'objectiu del concurs és impulsar la creativitat audiovisual de la ciutadania en el context de la crisi del coronavirus i mostrar diferents inquietuds, reflexions, pensaments i visions sobre el moment actual, marcat per l'emergència sanitària.

Des de la mostra han explicat que la iniciativa Som Confinats vol potenciar valors socials i ètics, així com subratllar situacions que, segons han indicat, s'han generat en aquest període: la solidaritat, les relacions veïnals, els espais de socialització dels balcons, la recuperació d'espais dels habitatges, el pensament, la reflexió, l'aprenentatge o la creativitat, entre altres.

Fins al 15 de juny

El formulari d'inscripció de Som Confinats estarà disponible a partir del 20 d'abril al web www.somcinema.cat. Els participants l'hauran d'enviar, juntament amb l'arxiu del curtmetratge, al correu info@somcinema.cat, i el termini màxim per presentar els treballs és el 15 de juny.

El concurs és obert a la participació de tothom i els curtmetratges hauran de ser ficcions o documentals gravats a dins dels domicilis i en els espais annexes a l'habitatge amb format divers (mòbil, càmera, etc.).Som Cinema atorgarà el premi Som Confinats, sense dotació econòmica, a un dels curtmetratges que es presentin. El jurat estarà format per professorat i estudiants de l'àmbit audiovisual. Així mateix, els treballs es projectaran en la pròxima edició de la mostra. El Festival Som Cinema l'organitza Suggeriments, amb el suport de l'Ajuntament de Lleida, l'IEI de la Diputació de Lleida, la Generalitat i Caixa Fòrum Lleida.

tracking