SEGRE

La Paeria celebra Sant Jordi amb autors locals online

El Casal de la Dona de Lleida editarà un vídeo amb propostes per a una diada feminista

Pere Rovira: “Avui dia la democràcia només s’entén bàsicament com el dret a obeir”

Pere Rovira: “Avui dia la democràcia només s’entén bàsicament com el dret a obeir”SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials de la Paeria difondran la celebració de Sant Jordi amb diverses activitats, entre les quals la presentació llibres d’autors locals amb entrevistes en directe a Instagram, a través del compte @ajuntamentdelleida. Amb presentació a càrrec de Ferran Aixalà, aquesta iniciativa arrancarà ja avui (11.30) amb Joan Pifarré, Ignasi Revés, Toni Gasa, Eduard Batlle, Ramona Solé i Àngels Marzo. Les entrevistes seguiran demà dijous: des de les 11.30 amb Anna Sàez, Pere i Emília Rovira, Marta Alòs, Montse Sanjuan, Juan Cal i l’editora Eulàlia Pagès, i a partir de les 18.30, amb David Marín, Jordi Casals, Jordi Villacampa, Núria Añó i l’editor Jaume Graus. A les 20.00, l’alcalde, Miquel Pueyo, mantindrà una xarrada amb l’escriptor Josep Vallverdú, declarat el gener passat fill predilecte de la ciutat.

D’altra banda, el Casal de la Dona de Lleida prepara un vídeo per celebrar la diada amb recomanacions literàries dels mateixos ciutadans en clau feminista. El Casal convida a enviar vídeos de fins a 10 segons al correu feminismes@paeria. cat amb recomanacions de lectures feministes i/o de llibres d’autors preferentment locals. El vídeo resultant es difondrà a les xarxes socials amb l’etiqueta #lleidaviusantjordi.

També s’ha de recordar que Lo Marraco sortirà al carrer demà de 17.00 a 20.00 amb un recorregut que s’iniciarà a Blondel i acabarà a l’hospital Arnau de Vilanova després de passar pels barris de Templers-Escorxador, Mariola, Camp d’Esports, Zona Alta, Pardinyes, Cappont, la Bordeta, Magraners i el Secà.

tracking