SEGRE
reserves de menjar. La brigada municipal guarda tots els xumets que la canalla de Lleida penja al Marraco.

reserves de menjar. La brigada municipal guarda tots els xumets que la canalla de Lleida penja al Marraco.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Presentació d’autors locals

Des de les 11.30:

La Paeria proposa entrevista en directe a Instagram (@ajuntamentdelleida) a Anna Sàez, Pere i Emília Rovira (11.45), Marta Alòs (12.00), Montse Sanjuan (12.15), Juan Cal (12.30), Eulàlia Pagès (12.45), David Marín (18.30), Jordi Casals (18.45), Jordi Villacampa (19.00), Núria Añó (19.15) i Jaume Graus (19.30) i conversa final entre l’alcalde, Miquel Pueyo, i Josep Vallverdú (20.00).

Seu Vella

El web del Turó i les xarxes socials de la Paeria i Cultura de la Generalitat publicaran el primer capítol de la futura nova guia del conjunt monumental.

Balaguer

9.00 i 20.00:

Programa Va de Llibres a Ràdio Balaguer amb recomanacions, música i la llegenda de Sant Jordi. L’ajuntament anima a engalanar els balcons.

La Segarra

Guissona i Sant Guim de Freixenet conviden a decorar els balcons amb roses de diversos materials. Cervera entregarà roses als treballadors sanitaris i als interns de les dos residències de gent gran.

Sort

L’ajuntament anima els veïns a omplir balcons i finestres de roses, ruelles, dracs i cavallers amb material reciclable.

Lo Marraco, de passeig

17.00:

Lo Marraco de Lleida sortirà al carrer amb un recorregut des de Blondel i fins a l’Arnau de Vilanova (20.00), passant per tots els barris de la ciutat.

‘Centenars de veus, un sol cor’

Desenes de cantaires formaran una coral virtual per interpretar la cançó Oració al Senyor Sant Jordi, amb lletra de Salvador Espriu i música de Francesc Vila.

Associació Guixanet

18.00:

L’associació de Tàrrega presenta a les xarxes el conte guanyador del concurs d’aquest any: El Pio i els Gegants de la Mercè a la recerca de les corones, de Rita Ríos, de l’escola Àngel Guimerà.

Videoclip de Joan Blau

L’artista de Balaguer publica a YouTube el vídeo de La nova cançó de Sant Jordi amb la cantant d’Ulldecona Mia Fuentes.

Vallfogona de Balaguer

10.00:

Programa especial durant la jornada de Ràdio Vallfogona (107.9 FM) amb música, contes de Sant Jordi i recomanacions literàries de més d’una desena d’autors de Lleida amb novetats.

Mollerussa

La biblioteca Jaume Vila convida a una marató virtual de lectura en veu alta publicant a les xarxes un vídeo de 3 minuts com a màxim.

Urgell

Decoració de balcons a Agramunt, amb concert a les xarxes d’alumnes de l’escola de música des de casa (18.00). Bellpuig organitza un taller de punts de llibre a Facebook i Instagram (17.00). Ràdio Tàrrega emetrà un programa especial (8.00 a 11.00), amb entrevista a Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2019, i Hora del Conte virtual a Instagram i Facebook de la biblioteca (11.00).

La Seu d’Urgell

10.00

: Dos artistes de la comarca, Ivan Caro i Joel Pla, explicaran contes des del carrer per escoltar-los des del balcó, amb un recorregut per tot la Seu d’Urgell fins a les 13.30 i de 16.00 a 19.00 h.

‘Lletres lliures’

El departament de Cultura anima a gravar vídeos amb lectures (màxim 2 minuts) per penjar a la xarxa amb l’etiqueta #LletresLliures.

tracking