SEGRE

L'ajuntament de Lleida reparteix 1.600 exemplars de l''Escata de Drac' entre el personal sanitari

Tothom qui ho vulgui pot descarregar les cinc narracions en pdf

El tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha lliurat aquest dimecres 1.300 exemplars al personal de gestió de la Gerència Territorial de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, d'on es faran arribar a l'Hospital de Santa Maria i altres espais sanitaris.

El tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha lliurat aquest dimecres 1.300 exemplars al personal de gestió de la Gerència Territorial de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, d'on es faran arribar a l'Hospital de Santa Maria i altres espais sanitaris.Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida ha repartit 1.600 exemplars de l’Escata de Drac entre el personal sanitari de la ciutat i el voluntariat i usuaris de la Xarxa de Solidaritat amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha lliurat aquest dimecres 1.300 exemplars al personal de gestió de la Gerència Territorial de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, d’on es faran arribar a l’Hospital de Santa Maria i altres espais sanitaris. Alhora, aquests dies previs s’han fet arribar uns 300 exemplars a la Xarxa de Solidaritat perquè el voluntariat pogués gaudir d’un volum de la tradicional Escata de Drac, així com els usuaris i les usuàries de la xarxa, als quals també se n’ha repartit.

L’Escata de Drac 2020 conté 5 narracions: “Canviar de paradigma”, d’Enric Boluda; “Per què tanta solitud?”, de Teresa Ibars; “Color d’escata de drac”, d’Eduardo López; “el Somni de na Jordina”, de Maria Pijuan, i “El Nobel”, d’Anna Sàez. És el volum número 16 de la col·lecció que, enguany, de manera excepcional, tothom qui ho vulgui pot descarregar en pdf al web de la Regidoria de Cultura i també adjunt en aquest enllaç.

La publicació va encartada amb una nota afegida, amb la imatge #lleidaviusantjordi de l’il·lustrador Jordi Calvís, en què s’al·ludeix a la celebració atípica d’aquesta Diada per la situació excepcionalitat per la Covid-19, amb el confinament de la població. El text, signat per l’alcalde, destaca que amb la distribució de l’Escata de Drac al personal sanitari i a la Xarxa de Solidaritat s’ha volgut agrair l’esforç i la generositat d’aquets dos col·lectius, exemple de molts altres que també estan actius per atendre les necessitats bàsiques de la població. Es remarca el paper de la cultura i es convida tothom a llegir molts llibres i a obsequiar moltes roses "quan puguem tornar a abraçar-nos".

 
tracking