SEGRE

MÚSICA INICIATIVES

Concert en terrats de Barcelona amb una vintena d'artistes

Serrat, Txarango, Manolo García, Sidonie i els lleidatans Koers

Serrat, des d’un terrat.

Serrat, des d’un terrat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barcelona viurà el dissabte 9 de maig un concert col·lectiu inèdit des de terrats i balcons de la ciutat a càrrec d’una vintena d’artistes, entre ells Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet, Txarango, Manolo García, Els Catarres, Clara Peya, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Roba Estesa, Sidonie i el grup lleidatà de reggae Koers. Amb producció d’El Terrat i Mediapro, la iniciativa sorgeix “col·lectivament” i està impulsat per l’ajuntament de Barcelona com a “regal col·lectiu” d’agraïment per la resistència dels ciutadans durant l’actual pandèmia i de reconeixement al sector cultural, molt perjudicat per aquesta crisi, va explicar ahir l’alcaldessa, Ada Colau. El concert, amb actuacions gravades prèviament, acabarà a les 20.00 hores per “fondre’s amb els aplaudiments ciutadans diaris”.

Andreu Buenafuente presentarà juntament amb Clara Segura (cada un des del respectiu terrat) un concert que també comptarà amb Stay Homas, Marina Rossell, Antonio Orozco, Amaya, Suu, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Joan Dausà i Lildami, a banda de Coque Malla i Leiva, gravades des de terrats de Madrid.

L’emissió, a partir de les 18.00 hores, podrà seguir-se al web de l’ajuntament (www.barcelona.cat) i BTV, que cedirà les imatges als canals públics que ho desitgin, com TV3, i anirà encadenant les actuacions dels músics, gravades amb dos càmeres a cada terrat i amb el vol de càmeres en drons, connectant un terrat amb un altre. El projecte no té ànim de lucre, encara que el consistori hi ha invertit 200.000 euros per a “despeses tècniques”.

tracking