SEGRE

Critiquen la “falta d'iniciatives” de l'ajuntament de Lleida per a les festes

El PSC de Lleida revela que el festival de música a les Basses al juny quedarà suspès

Lo Marraco de Lleida va recórrer ahir a la tarda els barris d’una ciutat confinada, sense gairebé gent ni cotxes pels carrers, per provar de mantenir la il·lusió de Sant Jordi.

Lo Marraco de Lleida va recórrer ahir a la tarda els barris d’una ciutat confinada, sense gairebé gent ni cotxes pels carrers, per provar de mantenir la il·lusió de Sant Jordi.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PSC a l’ajuntament de Lleida va lamentar ahir que se celebrés la comissió de Cultura (la primera des de l’estat d’alarma per la pandèmia) just dos dies després de les dates de les Festes de Maig de la ciutat “sense cap iniciativa per celebrar-les”. La regidora del PSC Cristina Morón va afirmar en un comunicat que “tenint en compte la difícil situació per la qual passem tots els lleidatans, no havíem de renunciar a celebrar des del confinament la nostra festa major”. En aquest sentit, Morón va afegir que “hauria estat lògic convocar la comissió de Cultura abans de les festes i que des del consistori s’animés els ciutadans a emprendre alguna activitat col·lectiva des de les seues cases”.

Després de la mateixa comissió, la representant del PSC va revelar que l’equip de govern municipal va informar que “el festival de música de les Basses quedarà suspès, però l’anunci ha de ferho l’empresa organitzadora”. Val a recordar que aquest nou certamen de música electrònica, batejat com Terranostrvm, estava previst per al dissabte 20 de juny.

D’altra banda, el PSC també va proposar crear una línia d’ajuts a la creació per al teixit cultural de Lleida i impulsar instruments per a la internacionalització de les empreses culturals locals.

tracking