SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

El Grec de Barcelona, amb 80 actuacions locals al juliol i reducció d'aforament

El Cruïlla, amb concerts diaris al juliol

Concert inaugural l’any passat al Teatre Grec de Barcelona.

Concert inaugural l’any passat al Teatre Grec de Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Grec de Barcelona se celebrarà el juliol amb 80 produccions majoritàriament locals i amb restricció de l’aforament, segons va anunciar ahir el tinent d’alcalde de l’ajuntament de la capital catalana, Joan Subirats, que, en aquest sentit, va assenyalar que “el Grec serà un nou experiment; posarem en marxa activitat cultural amb públic presencial”. Els espectacles, que inclouran una quinzena dels que han estat cancel·lats per la pandèmia, tindran un preu únic de 15 euros. La programació es concentrarà a la zona de Montjuïc: Teatre Grec, Teatre Lliure, Mercat de les Flors i Institut del Teatre. Malgrat que s’havia avançat que el festival s’allargaria durant el mes d’agost, se celebrarà majoritàriament al juliol, tot i que podria incloure algun dia de principis d’agost.

D’altra banda, a la tardor s’exhibiran les produccions que no hagin tingut cabuda en l’edició de l’estiu. Subirats va comentar que es treballa en un protocol de mesures de seguretat “molt estricte”. Per exemple, es preveu que l’amfiteatre del Grec, amb capacitat per a 2.000 persones a l’aire lliure, en pugui acollir unes 800 amb separació entre espectadors i mesures d’higiene.

El Festival Cruïlla s’ajorna al 2021 però es crea un

D’altra banda, el Festival Cruïlla va anunciar la cancel·lació de l’edició d’aquest estiu, que es traslladarà als dies 8, 9 i 10 de juliol del 2021, amb les entrades ja adquirides vàlides per a l’any que ve. Tanmateix, per compensar l’anul·lació, s’ha organitzat un Cruïlla XXS, un festival que durant el mes de juliol oferirà més de 200 espectacles (concerts, monòlegs, arts de carrer, circ, conferències...), amb cites diàries en espais emblemàtics de Barcelona, amb un màxim de 400 persones assegudes.

tracking