SEGRE

FESTIVALS BARCELONA

Roger Mas, Muchachito, Obeses i Pi de la Serra, al Cruïlla XXS

El cantautor de Solsona actuarà als jardins del TNC al juliol

L’artista de Solsona Roger Mas.

L’artista de Solsona Roger Mas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cruïlla XXS, el nou cicle organitzat aquest estiu a Barcelona pel festival Cruïlla, va anunciar ahir els primers dels 200 espectacles confirmats, entre els quals els de Muchachito, el cantautor de Solsona Roger Mas, Obeses, Sanjosex, Mazoni, Delafé, Back to the Roots, Ramon Mirabet, Rayden, Pau Riba i Quico Pi de la Serra. Altres artistes que actuaran dins d’aquest cicle, que se celebrarà de l’1 al 31 de juliol en diferents espais de la capital catalana, són Kaydy Cain, Ms Nina, Joan Colomo, Ladilla Rusa, Ebri Knight, The Sey Sisters, Cris Juanico, Maruja Limón i Rufus T. Firefly.

El nou Cruïlla inclourà dos-centes activitats en espais emblemàtics de la ciutat, amb un aforament màxim de quatre-centes persones i les mesures d’higiene i seguretat necessàries, com el Poble Espanyol, el Disseny Hub Barcelona, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya (on actuarà Roger Mas el 3 de juliol), el recinte modernista de Sant Pau o l’Anella Olímpica.

Els concerts al Barcelona Diseny Hub –per ara s’han confirmat els de Ms Nina i Kaydy Cain– es faran en col·laboració amb les sessions Fuego Live de la sala Razzmatazz.

A més, i tal com s’havia anunciat, l’XXS també inclourà arts escèniques, monòlegs, circ i conferències.

En aquesta línia, el festival ha confirmat els espectacles Dance is life, de Brodas Bros; Marabunta, de Guillem Albà & La Marabunta; Ocaña, reina de las Ramblas, d’Opera de Butxaca & Nova Creació; Absurd, de Circ Vermuti, o Impro Summer Nights, de Planeta Impro.

tracking