SEGRE

CULTURA LITERATURA

Pere Rovira guanya el I Premi Caselles al llibre de l'any

En la categoria d'autors lleidatans, i Irene Solà ho aconsegueix en la d'escriptors forans || Ocuparan un lloc destacat a la llibreria

Pere Rovira, guanyador del I Premi Caselles al llibre de l’any 2019.

Pere Rovira, guanyador del I Premi Caselles al llibre de l’any 2019.LLORENÇ MELGOSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Rovira, escriptor nascut a Vila-seca encara que resident a Ponent, ha guanyat el I Premi Caselles al llibre de l’any 2019 en la categoria d’autors lleidatans amb l’obra Música i Pols, segons va anunciar ahir la llibreria Caselles en un comunicat. Així mateix, l’escriptora Irene Solà, d’Osona, va aconseguir el guardó en la categoria d’autors forans per l’obra Canto jo i la muntanya balla. Els dos llibres guanyadors ocuparan un lloc destacat i visible al centenari establiment de la capital del Segrià.

El veredicte de la primera edició d’aquest certamen literari de la llibreria Caselles s’hauria d’haver fet públic el divendres de la festa major de maig de Lleida, en el marc d’una festa literària que s’havia de celebrar a la plaça de Sant Francesc. Tanmateix, la crisi sanitària desencadenada pel coronavirus va obligar a ajornar l’acte que, segons va manifestar la llibreria, s’efectuarà quan es donin les condicions per poder-lo fer. Tot i així, s’ha decidit fer públic el resultat del certamen perquè “malgrat la situació de confinament que hem viscut s’ha pogut tirar endavant la votació i s’ha registrat una bona participació per via electrònica”.

I és que prop de quatre-centes persones van participar en la votació per elegir Rovira i Solà com a guanyadors d’aquesta primera edició del premi literari de la llibreria Caselles.

tracking