SEGRE

PATRIMONI ESGLÉSIES

El romànic de la Vall de Boí obrirà a partir del 4 de juny

Sant Climent primer i les altres més tard

L’església romànica de Sant Climent de Taüll.

L’església romànica de Sant Climent de Taüll.CENTRE DEL ROMÀNIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’església romànica de Sant Climent de Taüll serà la primera del conjunt d’esglésies de la Vall de Boí a reobrir les portes amb la desescalada. Ho farà a partir del dijous 4 de juny, i la resta de temples, així com el Centre del Romànic, la seguiran de forma progressiva a fi d’obrir amb les màximes garanties de seguretat.

Així doncs, no podrà visitar-se la següent església fins que no s’hagi verificat durant quatre dies seguits el bon funcionament de les mesures implementades a Sant Climent. L’objectiu és que tothom pugui tornar a disfrutar del romànic, per la qual cosa entre els dies 4 i 21 de juny l’entrada sera gratuïta.

Els campanars, on no es poden garantir les mesures de seguretat sanitàries, estaran tancats al públic. Així mateix, serà igualment necessari reservar a la pàgina web.

Caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans abans d’entrar i, durant la visita, s’haurà de portar la mascareta posada.

Així mateix, els visitants hauran de mantenir en tot moment la distància de seguretat de dos metres amb el personal i la resta de públic.

tracking