SEGRE

GUIA

Cinquena novel·la de Dicker

Demà es publica en castellà 'El enigma de la habitación 622' || L'escriptor suís compta amb més de nou milions de lectors

Dicker va tenir ahir un encontre telemàtic amb mitjans espanyols.

Dicker va tenir ahir un encontre telemàtic amb mitjans espanyols.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb més de nou milions de lectors a tot el món, l’escriptor suís Joël Dicker creu que té encara al davant “molta feina” en l’ofici d’escriptor, ja que El enigma de la habitación 622, que es publica demà en castellà, és “només” la seua cinquena novel·la editada. “No es tracta de si he venut molts llibres o si me n’han llegit molts, sinó de saber fins a quin punt domino el que provo de fer. Escric millor ara que a les meues primeres novel·les, vaig adquirint ofici, però continuo pensant que tinc molta feina al davant en l’ofici d’escriptor”, va assegurar ahir Joël Dicker (Ginebra, 1985) en un encontre telemàtic amb periodistes espanyols.

Guanyador del Premi Goncourt des Lycéens, del Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa o del Premi Lire, entre altres, Dicker, traduït en 42 països, ambienta per primera vegada una novel·la a la seua Suïssa natal i s’introdueix a la història com un dels protagonistes. L’autor de La veritat sobre el cas Harry Quebert torna a escriure un thriller encara que amb diferències respecte als seus anteriors treballs. Aquesta vegada el protagonista és un alter ego de l’autor amb el seu mateix nom i un dels personatges és el seu editor Bernard de Fallois, al qual ha volgut retre homenatge després de la seua mort.

Quant a la pandèmia, va afirmar que només ha estat “el principi del xoc” i augura “conseqüències difícils”.

tracking