SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El Paupaterres de Tàrrega, ajornat fins a l'any 2021

Havia de celebrar-se del 9 a l'11 de juliol || Amb un cartell amb El Kanka, Doctor Prats, Roba Estesa i Meritxell Neddermann

Concert d’Oques Grasses al Paupaterres de l’any passat.

Concert d’Oques Grasses al Paupaterres de l’any passat.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Paupaterres de Tàrrega, un dels pocs esdeveniments culturals supervivents a l’onada de cancel·lacions i ajornaments provocada pel coronavirus, també ha sucumbit davant de la crisi sanitària. L’ajuntament de la capital de l’Urgell i l’associació que organitza aquest festival des de fa més de vint anys van anunciar ahir en un comunicat que el certamen s’ajorna fins a l’estiu del 2021. A la nota, van destacar que “malgrat l’anunci de la desescalada i l’esperança que suposa la nova normalitat, el coronavirus segueix entre nosaltres i les circumstàncies i restriccions poden canviar en qualsevol moment, tal com s’ha vist en altres països”.

Els organitzadors van assenyalar que “per a nosaltres, és essencial vetllar per la salut i la seguretat de tots i, sent conscients de les restriccions actuals, és molt difícil poder celebrar el Paupaterres amb totes les garanties sanitàries possibles”. Val a recordar que l’edició de l’any passat, amb Oques Grasses com a cap de cartell, va reunir més de 10.000 persones, cosa que el reafirma com el festival musical de referència en els últims anys a les comarques de Lleida. El comunicat del Paupaterres va afegir que, “amb un futur incert i malgrat la complicada situació, hem estat treballant de la mà de l’ajuntament en tots els escenaris possibles buscant noves fórmules per readaptar el festival al context actual però la viabilitat econòmica és gairebé nul·la en tots els casos, igual que la plena seguretat d’evitar contagis, per la qual cosa hem hagut de prendre la trista decisió d’ajornar la 23a edició fins a l’any 2021”.

El festival va reunir el 2019 més de 10.000 persones, amb Oques Grasses com a cap de cartell

S’ha de recordar que ja s’havien anunciat la majoria de noms que havien d’integrar la programació, amb el cantautor i guitarrista malagueny El Kanka, el grup festiu valencià La Fúmiga i el folk urbà de la banda femenina Roba Estesa el divendres 10 de juliol; i el trio valencià de hip-hop i electrònica Cactus, la cantautora Meritxell Neddermann i el mestissatge dels populars Doctor Prats, el dissabte 11.

tracking