SEGRE

La fotògrafa lleidatana Lídia Vives obté un premi internacional

La fotògrafa lleidatana Lídia Vives obté una medalla d’or al Moscow International Foto Awards

Mad Mouse', premiada amb la Medalla d'Or als MIFA

La fotògrafa lleidatana Lídia Vives obté un premi internacionalLídia Vives

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fotògrafa lleidatana Lídia Vives ha obtingut un nou reconeixement a la seua trajectòria després de ser reconeguda amb una Medalla d’Or en l’última edició del Moscow International Foto Awards (MIFA). Es tracta dels premis internacionals més prestigiosos del món en l’àmbit fotogràfic i suposa una cirereta per al ja ampli currículum de la jove artista lleidatana. En declaracions a SEGRE, Vives va expressar gran il·lusió per rebre aquesta menció i va destacar que és un nou impuls a l’hora de donar-se a conèixer a nivell internacional i ampliar contactes. La fotografia premiada amb la Medalla d’Or q la categoria Fine Art-Portrait es titula Mad Mouse, un autoretrat en blanc i negre en el qual l’artista apareix amb les orelles del famós personatge de dibuixos animats Mickey Mouse.

“Pensem en aquest personatge com una icona de la infantesa i, per tant, innocent, però amb l’expressió i el treball en blanc i negre es descontextualitza i es converteix en un símbol rebel”, va assenyalar Vives. La fotografia, que ja ha aconseguit altres premis, ha format part de l’obra que l’artista ha exposat recentment a l’Espai Cavallers de Lleida a la mostra A&D. A d’art i D de dona, inaugurada per al 8-M amb 40 obres d’una dotzena de creadores, l’exhibició presencial de les quals va haver de suspendre’s a causa de la crisi sanitària. Durant dos mesos, les obres es van exhibir en línia fins que l’equipament va poder recuperar les visites.

La fotografia Mad Mouse segueix a la venda després de l’exposició. El confinament no ha frenat l’impuls artístic de Vives, que està embrancada en dos nous projectes artístics i preparant un nou curs. La seua obra pot conèixer-se a la seua pàgina web lidiavives.com.

tracking