SEGRE

Mor Pau Donés als 53 anys

El líder de Jarabe de Palo, nascut a Montanui, patia un càncer des del 2015

Pau Donés a l'inici del concert de Jarabe de Palo a Luz de Gas, el 23 de desembre del 2019.

Pau Donés a l'inici del concert de Jarabe de Palo a Luz de Gas, el 23 de desembre del 2019.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Jarabe de Palo, el ribagorçà Pau Donés, ha mort aquest dimarts 9 de juny als 53 anys a la Val d'Aran com a conseqüència del càncer que patia des d'agost del 2015, segons ha confirmat la familia a través dels comptes oficials del grup.

La família de Pau Donés, nascut a Montanui, ha agraït a l'equip mèdic i a tot el personal hospitalari "tot el seu treball i dedicació durant tot aquest temps", i ha demanat el màxim respecte i intimitat en aquests moments tan difícils.

En concret, la família ha donat les gràcies a l'Hospital de la Vall d'Hebrón, Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, l'Institut Català d'Oncologia (ICO), el Servei de Pal·liatius de l'Hospital de Vielha i l'Institut Oncològic de la Vall d'Hebrón.

Donés mai va ocultar la seva malaltia, va parlar obertament de la seva lluita contra ella i va participar en diversos concerts benèfics per a la investigació contra el càncer, abans i després de retirar-se dels escenaris, el gener de 2019.

Pau Donés és autor d'alguns dels grans èxits de la música espanyola de les últimes dècades, com "La flaca", "Depende", "Humo", "grita" o "Bonito", entre altres temes, que ha plasmat en una dotzena d'àlbums publicats.

> MÚSICA | Les 10 grans cançons de Jarabe de Palo per recordar Pau Donés

 
Ampliarem la información

tracking