SEGRE

Ken Follett publica al setembre la preqüela d''Els pilars de la Terra'

Ken Follett publica al setembre la preqüela d''Els pilars de la Terra'

Ken Follett publica al setembre la preqüela d''Els pilars de la Terra'EFE/Ballesteros/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escriptor britànic Ken Follett publicarà la seua nova novel·la, "Les tenebres i l’alba", el proper 15 de setembre en un llançament mundial simultani.

Segons ha informat aquest divendres l’editorial Plaza & Janés, que editarà el llibre, es tracta de la preqüela de la saga "Els pilars de la Terra", un fenomen editorial sense precedents que ha venut 43 milions d’exemplars a tot el món i que s’ha convertit en referent del gènere de la novel·la històrica.

En aquesta nova novel·la, Follett es trasllada al moment en què acaba l’Edat Fosca i comença l’Edat Mitjana, durant el final del primer mil·lenni.

És l’ocàs d’una època violenta i brutal i el començament d’un nou temps, i en aquest marc històric els plans i somnis d’un jove constructor de vaixells estan a punt de fer-se miques per un ferotge atac víking a la costa anglesa.

Una vegada més, el meticulós treball de documentació de Follett es desplega en "una història plena de sorpreses, cobdícia i ambició, amor i coratge", anuncia l’editorial.

La preqüela de la saga embarcarà els lectors en un viatge èpic que acabarà on comença "Els pilars de la Terra", la novel·la més llegida a Espanya, segons les enquestes sobre hàbits de lectura i compra de llibres de la Federació del Gremi d’Editors, amb sis milions d’exemplars venuts fins la data al nostre país.

El llibre, les vendes mundials del qual assoleixen els 27 milions, recreava el desenvolupament de l’arquitectura gòtica a través de les vicissituds del priorat de Kingsbridge al segle XII, i precisament el proper 16 de juliol Plaza publicarà una nova edició il·lustrada.

Després de la novel·la inaugural de la sèrie, va aparèixer "Un món sense fi" (2007), que continuava la història dos segles després de la construcció de la majestuosa catedral gòtica, amb el rerefons de la Pesta Negra, que va aniquilar la meitat de la població europea, i va tancar la trilogia "una columna de foc" (2017), una història d’espies i agents secrets que transcorre al segle XVI durant el regnat d’Isabel I d’Anglaterra.

Ken Follett ha venut 170 milions d’exemplars dels 32 llibres que ha publicat a 80 països en 33 idiomes.

Penguin Random House Grup Editorial té en catàleg tota la seua obra, el seu segell Plaza & Janés serà el responsable de la publicació d’aquesta nova novel·la en llengua espanyola a Espanya i a Llatinoamèrica, i Rosa dels Vents en llengua catalana.

tracking