SEGRE

POLÍTICA CULTURAL ?LATEMPORADA?

Anul·len les entrades venudes de Llotja, Auditori i Escorxador

Retornen l'import a partir de demà per començar de zero al setembre

Josep Maria Pou havia d’actuar a la Llotja el 5 d’abril, en una obra ara ajornada al 9 d’octubre.

Josep Maria Pou havia d’actuar a la Llotja el 5 d’abril, en una obra ara ajornada al 9 d’octubre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades adquirides de forma anticipada a taquilla per als espectacles de LaTemporada de Lleida –la programació pública de la Paeria a la Llotja, l’Auditori Enric Granados i el Teatre de l’Escorxador– ja no són vàlides i es podrà recuperar l’import en metàl·lic a partir de demà i fins al 15 de juliol. L’import de les localitats de la Llotja i l’Escorxador comprades en metàl·lic es retornarà a les taquilles de la Llotja (dilluns a divendres, 17.00 a 20.00 h; dimarts, dimecres i dijous, 11.00 a 13.00). Pel que fa a les entrades de l’Auditori, serà la taquilla d’aquest equipament la que procedirà a la devolució (dilluns, dimecres i divendres, 9.30 a 12.30; dilluns, dimecres i dijous, 17.30 a 19.30). En el cas que s’haguessin comprat les entrades amb targeta bancària, el retorn es farà en efectiu.

La raó de l’anul·lació d’entrades d’un bon nombre d’espectacles que des del mes de març es van anar ajornant a noves dates a la tardor obeeix a les limitacions d’aforament que comportarà la normativa de mesures de seguretat pel coronavirus. “Volem començar de zero al setembre”, va explicar el regidor de Cultura, Jaume Rutllant. Per això, “estem pendents que es concretin les noves normes, si hi haurà distància de seguretat o no entre espectadors, per poder tornar a arrancar la venda d’entrades anticipades”. L’anul·lació no afecta espectacles programats per entitats privades, com per exemple el concert de Sergio Dalma el 20 de març del 2021, pendents també dels futurs aforaments permesos.

Visitar el ‘backstage’ o saludar els actors, regals a canvi de les experiències del públic

Per al regidor de Cultura, Jaume Rutllant, és “una iniciativa magnífica per donar consistència emocional a un edifici singular com la Llotja, que ha de ser un espai central a Lleida”.

Premien experiències del públic en 10 anys de Llotja

El 21 de gener del 2010 es va estrenar el Teatre de la Llotja amb l’òpera Il Trovatore, en coproducció amb el Liceu. Dos mesos després, la inauguració oficial de l’edifici va anar a càrrec dels llavors reis Joan Carles i Sofia. En aquests deu anys transcorreguts des d’aleshores han passat pel teatre i palau de congressos més d’un milió de persones. Per celebrar-ho, la Fundació Teatre de la Llotja posarà en marxa aquesta setmana a través de les xarxes socials la campanya Experiència x Experiència, amb què oferirà un intercanvi als seguidors de l’equipament cultural municipal. “Segur que molts dels que han passat en aquests 10 anys per la Llotja poden explicar alguna cosa que els ha arribat al cor, que els hagi emocionat”, va explicar Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica. El públic que hi vulgui participar podrà fer-ho a través de l’Instagram de la Llotja recordant així la seua experiència preferida i inoblidable. Entre tots els missatges se sortejaran noves experiències, com visitar el backstage o els camerinos durant els espectacles, i fins i tot saludar i conversar amb els actors.

tracking