SEGRE

El servei de subscripcions de SEGRE.com, en una reflexió sobre el model de pagament per continguts

"No m’agrada pagar per llegir, però sí que m’agrada llegir. I llegir continguts de qualitat requereix mitjans i recursos", apunta Victor Romero en un article a 'El Confidencial', que celebra el seu 20 aniversari amb la implantació d’un servei de subscripció

Premium

Premium

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'El Confidencial' es troba en ple aniversari dels seus primers 20 anys de vida i ho està celebrant amb el llançament d’un servei de subscripció, una iniciativa a què cada vegada se sumen més mitjans. Un dels articles per presentar aquest nou servei d''El Confidencial' està firmat per Víctor Romero i ofereix una interessant reflexió sobre els models de pagament per continguts. "No m’agrada pagar per llegir, però sí que m’agrada llegir. I llegir continguts de qualitat requereix mitjans i recursos", apunta Romero, que cita SEGRE com un exemple de bon periodisme d’àmbit local amb servei de subscripció.

SEGRE va ser un dels pioners a tot l'Estat espanyol en la implantació d'un mur de pagament en la seva edició digital. El servei de subscripcions a SEGRE.com, amb accés a notícies i a una edició 'epaper' del diari, es va instaurar el setembre de 2008 i el 2015 el model va ser reformulat a un mur de pagament mixt –amb més presència de les notícies en obert, que es va ampliant al llarg del dia per donar prioritat als subscriptores en l'inici de la jornada, però amb tota la informació de servei públic accessible sempre per a tot el tothom–. Una estratègia, la del mur de pagament mixt, per la qual actualment ja aposten molts altres mitjans, especialment d'àmbit nacional.

ENLLAÇ A L’ARTICLE. ''Yo soy como usted, no me gusta pagar por leer'', per Víctor Romero (El Confidencial)

tracking