SEGRE

La Biblioteca Pública de Lleida amplia els seus serveis presencials

Com els de consulta en sala i sala d'estudi

Vista de la façana de la Biblioteca Pública de Lleida.

Vista de la façana de la Biblioteca Pública de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la fi de l’estat d’alarma decretada el passat dijous pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, les biblioteques públiques gestionades pel departament de Cultura ampliaran els seus serveis als usuaris a partir del dia 25 juny.

D’aquesta manera, la Biblioteca Pública de Lleida oferiran, a més del servei de préstec, els serveis de consulta en sala i sala d’estudi, ús dels ordinadors i, de manera progressiva, l’organització d’activitats culturals a partir de més juliol.

Paral·lelament, el Bibliobús Garrigues-Segrià, que dona servei a 22 municipis de les comarques de Les Garrigues i del Segrià tornarà a circular a partir d’aquest dilluns.

El Bibliobús Pere Quart ho farà a partir del 6 de juliol i oferirà servei a 14 municipis de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça.

Per tal de garantir el compliment de les limitacions de la capacitat màxima dels espais i facilitar la prestació del servei, els usuaris hauran de fer ús del sistema de reserva prèvia.

Elements bàsics de seguretat

Els elements bàsics de seguretat per accedir a les biblioteques continuaran sent l’obligació de l’ús de la mascareta, el rentat de mans i el manteniment de la distància de seguretat dins de les biblioteques.

tracking