SEGRE

ESCENA ACTIVITATS

Teatre i música surten al carrer

Alpicat crea el 'Singul-Art', amb quatre cites el mes de juliol || Òmnium obre a Balaguer un festival que arribarà també a les Borges, Lleida i Mollerussa

‘La rateta’ de Campi Qui Pugui, al Cultura al Carrer a Balaguer.

‘La rateta’ de Campi Qui Pugui, al Cultura al Carrer a Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En temps en què el coronavirus encara continua afectant la vida social, els espais urbans a l’aire lliure, i més a l’estiu, es convertiran en els escenaris preferits per acollir propostes teatrals, circenses o musicals. Així ho han pensat ajuntaments com el d’Alpicat o entitats com Òmnium Cultural, que ahir van presentar diverses propostes d’espectacles que arrancaran la setmana vinent. Alpicat ha organitzat el cicle gratuït Singul-Art, amb quatre cites al juliol de música, teatre, titelles i circ.

Cada un dels espectacles se celebrarà en un espai singular de la localitat, com per exemple el Tossal de la Corona, que acollirà un muntatge protagonitzat pel conegut actor Dafnis Balduz (Ventdelplà, Amar es para siempre).

I Òmnium Cultural obrirà el 4 de juliol a la plaça del Mercadal de Balaguer el festival Cultura al Carrer, que els caps de setmana següents viatjarà també a les Borges Blanques, Lleida i Mollerussa. L’esdeveniment a la capital de la Noguera comptarà amb el teatre de Campi Qui Pugui (amb el muntatge de titelles La rateta) i la música de Hao Band, a part de jocs de fusta per als més petits.

‘La rateta’ de Campi Qui Pugui, al Cultura al Carrer a Balaguer.

‘La rateta’ de Campi Qui Pugui, al Cultura al Carrer a Balaguer.SEGRE

tracking