SEGRE

Joaquín Sabina contreu matrimoni amb la seua companya inseparable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joaquín Sabina ha contret matrimoni en el matí d’aquest dilluns amb la seua companya sentimental des de fa anys, Jimena Coronado, en una cerimònia íntima celebrada al Registre Civil de Madrid, segons ha confirmat el seu representant. La cerimònia, a la qual ha assistit el seu company i col·lega de professió Joan Manuel Serrat, ha estat oficiada per l’actual ministre d’Interior, el magistrat Fernando Grande-Marlaska, a qui l’uneix també una gran amistat.

Peruana i fotògrafa de professió, Coronado va conèixer Sabina fa més de 20 anys quan ella el va entrevistar i, des d’aleshores, s’ha convertit en la seua companya inseparable en els bons i mals moments, com quan el cantant va tenir recentment una forta caiguda durant un concert en el Wizink Center de Madrid.

Va ser el passat 12 de febrer, quan Sabina (Úbeda, 1949) es va precipitar a la fossa davant l’escenari des d’una altura aproximada d’1,70 metres, provocant-se un "traumatisme d’espatlla esquerra, toràcica i cranioencefàlica" i un "petit coàgul" del que va ser intervingut i que el va mantenir uns dies a la Unitat de Cures Intensives. "Va ser més fort del que penseu. Porto fins dos operacions, titani i un hematoma al cap", va destacar el jaenès en la seua primera intervenció pública en televisió a l’abril en una entrevista en la qual no va dubtar a assenyalar: "No tinc la menor intenció de morir-me, que es mori la mort."

Segons havia transcendit en una altra entrevista prèvia oferta a l’Argentina durant la gira del tàndem artístic format per Serrat i Sabina, aquest li hauria demanat matrimoni a la seua ara esposa el mes de novembre passat, quan ella complia 50 anys d’edat.

Aquest és el segon matrimoni del músic, que el 1977 es va casar amb Lucía Inés Correa, de la que es va divorciar el 1985. Seguidament, va mantenir una llarga relació amb Isabel Oliart que es va estendre fins el 1998, fruit de la qual van nàixer les seues dos filles, Carmela i Rocío.

tracking