SEGRE

PATRIMONI PROPOSTES

Visites teatralitzades i tallers en set museus lleidatans

Visitants dissabte en una proposta del Museu de Guissona.

Visitants dissabte en una proposta del Museu de Guissona.XARXA DE MUSEUS DE LES TERRES DE LLEIDA I ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Set museus que integren la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran han programat entre el juny i el novembre diverses activitats per donar a conèixer els seus continguts de manera entretinguda. El Museu de Guissona va donar dissabte passat el tret de sortida amb una visita teatralitzada a càrrec de la companyia Alea Teatre. L’equipament de la Conca Dellà oferirà aquest tipus d’espectacles al castell de Llordà, amb els quals una pubilla de la Casa Gassia explicarà als visitants com es vivia fa més de mil anys.

Aquestes visites estan programades per als dies 4, 8 i 11 de juliol i l’1 i 22 d’agost. Per la seua part, el Museu de Lleida reiniciarà aquest diumenge la proposta En clau de dona. A Balaguer, a més de l’experiència de buscar or al riu, el Centre d’Interpretació de l’Or proposa per als primers dissabtes del mes de juliol, d’agost i de setembre un pack que inclou una vista al Museu de la Noguera i un recorregut pel nucli històric de la capital.

També aposten per aquestes visites l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, el Museu Hidroelèctric de Capdella i el Trepat de Tàrrega.

tracking