SEGRE

POLÍTICA CULTURAL PROGRAMACIÓ

La Seu presenta un cartell cultural d'estiu amb una trentena de propostes

Activitats gratuïtes i per a tots els públics

Presentació ahir del programa a la sala cultural Sant Domènec.

Presentació ahir del programa a la sala cultural Sant Domènec.AYUNTAMIENTO DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, va presidir ahir la presentació del programa d’activitats culturals gratuïtes d’estiu a la capital de l’Alt Urgell, que inclou una trentena de propostes per a tots els públics. Es tracta d’un cartell de música, teatre i espectacles familiars amb públic assegut en diferents espais de la ciutat “ideals per a aquestes activitats culturals, com són el Claustre del Racionero, la terrassa del Parc del Segre o les places del Camp del Codina i Joan Sansa”, va destacar Fàbrega. El programa comptarà amb cine a la fresca demà divendres i el dia 30 de juliol, amb les pel·lícules Puñales por la espalda al Pati de la Biblioteca, i Parásitos a la plaça del Camp del Codina. L’artista local Yldor Llach presentarà el 16 de juliol l’espectacle de circ sobre bicicleta Sobre rodes.

Una altra de les grans protagonistes del cicle d’estiu serà la música, amb concerts de folk, clàssica o jazz. Així, el 21 de juliol l’Orquestrina Trama, grup de l’Alt Urgell i la Cerdanya, interpretarà a la plaça Joan Sansa músiques tradicionals del Pirineu. El 26 de juliol, Daniel Ligorio oferirà el concert de piano Embruixament a París, a la sala Sant Domènec, i el 14 d’agost, duo de guitarra elèctrica i acordió Guitar Bellows al pati de la Biblioteca. En les Nits de Jazz, el 4 d’agost actuarà l’Arnau Obiols Trio al Claustre del Racionero, i el 7 serà el torn de Kike Pérez Quartet, a la terrassa del Parc del Segre.

Totes les activitats són amb reserva prèvia a través del web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell

D’altra banda, en els dies previs a la Festa Major, es preveuen dos espectacles: el 25 d’agost, Ballant damunt la lluna, del grup Reggae per Xics-The Penguins; i el 27, Moltes gràcies, el nou xou del televisiu Quim Masferrer, obra itinerant que s’escenificarà pels carrers de la Seu d’Urgell.

tracking