SEGRE

MÚSICA NOVETAT

Single “fosc i futurista” del duo indie pop de Balaguer Dubsound

Roger Seseña i Eduard Zaragoza, el duo Dubsound de Balaguer.

Roger Seseña i Eduard Zaragoza, el duo Dubsound de Balaguer.DUBSOUND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de debutar a les xarxes el mes de març passat amb el tema Nuestra Historia, el duo indie pop de Balaguer Dubsound –amb influències del hip-hop i rhythm and blues– acaba de publicar el seu segon single, Utopía, “més fosc, experimental i futurista” que el seu treball de debut.

Els compositors, cantants i artistes visuals Roger Seseña Mirada i Eduard Zaragoza Lata van debutar a les diferents plataformes digitals coincidint pràcticament amb l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. Per això, asseguren que Utopía està inspirada en temps de quarantena i confinament, “una cançó de tall instrumental però esperançadora”.

Dubsound expliquen que “des del primer dia sabíem que, a causa del confinament, molts artistes escriurien cançons que parlarien d’aquests moments de crisi i de solitud, però nosaltres hem volgut ser diferents: el nostre objectiu ha estat compondre un tema que no parli només d’aquests temps difícils sinó que busqui que, d’aquí a uns anys, puguem recordar un moment en el qual, malgrat tenir-ho tot el contra, hem decidit somiar i tirar endavant com a societat”.

Així com el seu tema de debut, Utopía ha rebut el suport del segell discogràfic holandès Suit of Bullets Recordings i pot escoltar-se a través de plataformes digitals com Spotify, Apple Music o YouTube.

tracking