SEGRE

CINE CERTAMEN

Tàrrega anul·la finalment el festival Galacticat a l'agost

El Circuit Urgellenc ja havia ajornat l'esdeveniment el mes de juny passat || Mantindrà les activitats GalactiCurs i GalactiTasts

Públic del festival l’any passat davant dels cines Majèstic.

Públic del festival l’any passat davant dels cines Majèstic.CIRCUIT URGELLENC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del festival Galacticat de Tàrrega, la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, va anunciar ahir la cancel·lació de la setena edició del certamen, que estava previst celebrar del 21 el 25 d’agost. El Circuit Urgellenc, organitzador de l’esdeveniment en col·laboració amb l’ajuntament de la capital de l’Urgell, va explicar en un comunicat que “veient com ha evolucionat la pandèmia i tenint en compte l’increment de casos i de rebrots a Ponent, hem decidit anul·lar la setena edició del nostre estimat Galacticat, prenent el compromís de tornar l’any que ve, si les circumstàncies sanitàries ho aconsellen, amb més força i entusiasme”.

Malgrat la cancel·lació, el festival de cine, sempre amb la responsabilitat social com a consigna, mantindrà i adaptarà diverses activitats paral·leles que organitza al llarg de l’any, com el GalactiCurs i els GalacticTasts. Val a recordar que el Galacticat, que se celebrava a començaments de juny, ja va anunciar el trasllat de l’esdeveniment a finals d’agost per salvar l’edició d’aquest any, amb més dies de projeccions i més films en pantalles a l’aire lliure per garantir les mesures de seguretat del públic per la pandèmia.

Alpicat cancel·la el ‘Singul-Art’, i sense Acordionistes a Arsèguel

Segueix el rosari d’esdeveniments culturals que se suspenen a Ponent per prevenció sanitària contra el coronavirus. Alpicat va comunicar ahir que donava per finalitzat el nou cicle d’espectacles Singul-Art amb l’ajornament de l’última cita prevista, aquest divendres al Parc del Molí, amb el circ Total Glamur de The Sullivan’s. L’ajuntament va explicar que s’està estudiant la possibilitat de programar-ho més endavant, igual com l’obra de titelles de Puppae Company, que ja es va anul·lar divendres passat a la plaça de l’Església. D’altra banda, Catalunya Ràdio va informar de l’anul·lació també de la 45 Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, prevista a Arsèguel, la Seu, Puigcerdà i Montferrer del 28 d’agost al 2 de setembre.

tracking