SEGRE

SEGRE regala als seus lectors el llibre 'Camp de Mart', de Josep Vallverdú

El llibre 'Camp de Mart (només una estrella)' de Josep Vallverdú, regal de SEGRE als seus lectors en un Sant Jordi atípic.

Sant Jordi 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 23 d’abril passat no va poder ser, però avui SEGRE torna a celebrar aquest Sant Jordi alternatiu d’estiu amb l’habitual regal als seus lectors d’un llibre. En aquesta ocasió, una autèntica joia literària, Camp de Mart (només una estrella), una biografia en la qual l’escriptor lleidatà Josep Vallverdú rememora el seu servei militar en la immediata postguerra i que es converteix també en una autèntica crònica social de la Catalunya de mitjans dels anys 40. Com en els últims anys, SEGRE ha editat aquest llibre de la mà de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida sota el segell Edicions de la Clamor.

El llibre no només representa, de moment, l’últim sorgit de la mà d’un prolífic Vallverdú que acaba de complir 97 anys, sinó que, a banda d’un text ple d’anècdotes i records, inclou tota una sèrie de dibuixos, apunts i aquarel·les que l’autor va realitzar durant aquells anys de joventut. També està profusament il·lustrat amb fotografies de l’arxiu gràfic de l’IEI.

tracking