SEGRE

CERTAMEN ANIVERSARI

Rialp, vint anys donant la nota

Arranca avui una edició commemorativa del seu festival de música amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 || Un total de cinc concerts fins al setembre

El consistori acull una mostra sobre uniformes dels Mossos, inclosa a l’aniversari del festival.

El consistori acull una mostra sobre uniformes dels Mossos, inclosa a l’aniversari del festival.AJUNTAMENT DE RIALP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Música de la Vila de Rialp arranca avui la vintena edició, que s’allargarà fins a finals del mes de setembre, amb un programa integrat per cinc concerts, dos conferències i una exposició. L’església parroquial, dedicada a la Mare de Déu de Valldeflors, acollirà totes les actuacions menys la de clausura, que tindrà lloc a la nova pista poliesportiva del municipi.

Així, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 donarà avui (22 hores) el tret de sortida al certamen amb una mostra de músiques que emanen de diferents llocs d’Europa. El dissabte 8 d’agost (22 hores) serà el torn del violoncel·lista andorrà Lluís Claret, que interpretarà peces de Bach i d’Enric Casals. El duo format per Miguel Bofill –saxofonista– i Albert Guinovart –pianista i compositor– actuarà el 16 d’agost (22 hores) amb cançons del seu últim CD, Sax & Piano Dreams, i el dia 22 d’agost (22 hores) serà el torn de la jove cantant catalana Paula Valls.

Finalment, la Swing Pallars

Orchestra

clausurarà el festival el dia 26 de setembre alhora que se celebrarà la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, patrons del municipi, amb un aperitiu. S’ha de recordar que el preu de cada actuació és de vint euros a excepció de l’última, a la pista, l’entrada de la qual serà lliure.

L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va explicar que, “malgrat la situació generada per la pandèmia, volíem celebrar el certamen, ja que per a nosaltres aquesta és una data molt especial”.

En aquest sentit, va explicar que “hem reduït el nombre de concerts respecte a altres anys i limitarem l’aforament perquè es respectin les distàncies de seguretat. També hi haurà un encarregat de prendre la temperatura als assistents”.

tracking